Studenten

The sky is NOT the limit

Gedurende je opleiding wordt je aan de hand van lesstof opgeleid tot ICTer. Tegelijkertijd zien we in de dynamische wereld van ICT dagelijks nieuwe ontwikkelingen voorbij komen. Bij het verlaten van je opleiding wil je doorleren of een baan zoeken. Voor beide geldt dat actuele kennis jou verder brengt.

Het regionale bedrijfsleven en kennisinstellingen werken samen in een opleidingscentrum, de ICT-Academie. Door de inbreng van actuele kennis vanuit het bedrijfsleven werk je als student met de nieuwste technieken aan actuele vraagstukken rond onder meer robotics process automation (RPA), Blockchain technologie en internet of things (IoT) toepassingen. Je ontwikkeld apps en automatiseringtools. Het zijn prototypes waarmee een opdrachtgever zelf een eindproduct kan (laten) ontwikkelen. 

Onze Stichting faciliteert de ontmoeting tussen bedrijfsleven en jou met structuur, een programma en persoonlijke begeleiding. Wij verbinden op de leer- en werkvloer jouw team met bedrijven en hun ICT vraagstukken. Je wordt uitgedaagd te komen met innovatieve oplossingen die nieuwe mogelijkheden en kansen bieden voor de regio.

Je voert jouw innovatieve opdrachten uit volgens het Scrum-framework dat vooral in de ICT-sector veel wordt toegepast bij het projectmatig werken. Je bent na het afronden van je studie beter voorbereid op dat wat vanuit de sector gevraagd wordt aan kennis en vaardigheden.

Wil je meer informatie over een specifiek thema kunnen de aangesloten bedrijven je verder helpen met een workshop, een interessante E-learningmodule of instructie op maat tijdens je werk aan je opdracht. Alles is mogelijk!