Projecten

Op deze pagina geven wij uw uitleg over projecten waaraan de studenten van It dynamic werken, als u zelf een mogelijk project heeft maar niet zeker weet of het wel geschikt is kunt u hier mogelijk inspiratie vandaan halen.

Project aanwezigheid registratie

Studenten werken aan een aanwezigheid registratiesysteem voor onze ICT-academie, hierin kunnen de medewerkers/begeiders invullen of de studenten wel aanwezig waren en hoelaat ze weer weg gaan.

Project Bravo Six

Dit project is het basis voor ons systeem, hierin worden alle individuele projecten voor de IT academie samengevoegd.

Project Bunnywiki

Wij maken voor 1 van onze klanten een veilingsite voor verschillende producten voor konijnen, op deze site kunnen klanten hierop bieden en gaat het product naar de hoogste bieder.

Project Carbitschieten

Bij dit project zetten studenten een website in elkaar waarin je informatie kan vinden over carbitschieten en je informatie kan vinden over het behouden van carbitschieten in Friesland, Drenthe en Groningen.

Geen landelijk verbod op carbidschieten | Het Parool

Digitale rondleiding

Voor dit project zetten studenten een systeem voor de ICT academie in elkaar waarbij je een plattegrond van ons kantoor ziet, een overzicht van de projecten kan vinden en waarbij de aanwezigheidsregistratie verbonden is.

Project Duurzaamheidscentrum

Voor dit project zetten studenten van ons voor een klant een systeem voor een beveiligde deur in elkaar.

Project Fabricage lab

Studenten zetten voor dit project een systeem in elkaar waarbij bedrijven laboratorium apparatuur kunnen huren voor een lage prijs die de materiaalkosten betaald, als ruil moeten de bedrijven schematics achterlaten die andere bedrijven dan weer kunnen gebruiken.

Project IT Academy upgrade

Ervaren beheer studenten verbeteren en bereiden het ICT-academie systeem uit, ook helpen ze andere beheer studenten met het maken van de projecten.

Project konijnenbelangen

Studenten verbeteren een verouderde website waar je informatie over het verzorgen van konijnen kan vinden, ook zit er een webshop verbonden aan deze website, hier werken de studenten ook aan.

Before:

After:

De website ”verbouwing” is nog bezig.

Social mediaproject

Studenten werken aan een applicatie waarin gebruikers een overzicht van hun social media apps zien, ze zien bijvoorbeeld statistieken van hun posts, en kunnen zien of hun pagina het beter doet dan vorige maand

Project verbonden teams NNCZ

Studenten werken aan een systeem waarin de lampen, deuren en meer automatisch kan worden in het Jannes van der sleede huis, hierdoor kunnen lampen automatisch aan of uit gaan als ouderen uit of in hun bed gaan.

Westerkim Project

Studenten werken aan een uitgebreide applicatie waarbij ouderen hun favoriete spelletjes kunnen spelen, muziek kunnen luisteren en filmpjes kunnen kijken, de ouderen kunnen kiezen uit verschillende thema’s, wanneer ze voor een thema kiezen verandert hun achtergrond kleur en is er een kans dat er een geluidje die bij het thema past op de achtergrond speelt.

Mobielen boeken project

Studenten maken een digitale versie van een boekenwinkel, waarbij klanten boeken kunnen huren en informatie over boeken kunnen vinden.

Project virtuele omgeving

Studenten maken een virtuele omgeving voor de ICT Academie.

Webshop IT Project

Studenten ontwikkelen een applicatie waarop verschillende IT-producten verkocht gaan worden, de beheerders testen deze producten en de ontwikkelaars maken de website

Game academie project

Dit project is gekoppeld aan het westerkim project, studenten maken een applicatie met oude games/bordspelletjes waarop de ouderen deze spelletjes eenvoudig kunnen spelen.

Project Voedselbank

Voor dit project hebben studenten een verouderde site opgeknapt voor een voedselbank.

Before:

After:

De verbouwing van de website is nog bezig.

logo