Bedrijven

SAMEN STERK

Veel innovaties beginnen vanuit een pionierssituatie. De stap naar een professioneel ICT-bedrijf kan dan te groot zijn. Er zijn immers nog geen of onvoldoende middelen om te kunnen experimenteren. De ICT Academie kan vanuit haar onderwijs- en onderzoeksdoelstelling een platform voor innovatieve projecten bieden. Bij de ICT Academie aangesloten ICT bedrijven hebben de gelegenheid bij deze innovaties betrokken te zijn. Bedrijven kunnen vanuit hun betrokkenheid de kwaliteit van de te ontwikkelen prototypen borgen. Als het prototype succesvol wordt, heeft de pionierende en experimenterende opdrachtgever behalve een succesvol prototype ook direct een ingewerkte professionele partij om het project door te ontwikkelen. 

Daarnaast beschikt de Stichting IT Dynamic over een groot netwerk aan reeds aangesloten partners. Bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen vormen een kennis community die garant staat voor een opleidings- en trainingsprogramma voor en door de ondernemers. Uw medewerkers kunnen kennis opdoen van de nieuwste ontwikkelingen en technieken die in uw eigen regio actueel zijn door het volgen van korte gecertificeerde modules. 

Hebt u een ICT-bedrijf in de regio Hoogeveen-Coevorden-Hardenberg-Emmen, dan kunt u partner worden van onze ICT Academie. Hiermee vergroten we onze community, een community die het kennisniveau in onze sector kan laten aansluiten op dat wat voor en in onze regio actueel is.

Ook partner worden? Neem contact op met de ICT Academie door het invullen van ons contactformulier. Wij nemen contact met u op om geheel vrijblijvend uw mogelijkheden te bespreken.

Login

Registreer u hier!